Provincie Zuid Holland Overhaalbrug

Provincie Zuid Holland Overhaalbrug

Geplaatst op 26-05-2020  -  Categorie: Openbaar nieuws

Beperkingen doorvaart Overhaalbrug

 

Onderstaande reactie ontving de webredactie van Provincie Zuid Holland naar aanleiding van onze vraag om informatie over de stremming van de Overhaalbrug:

 

'Hartelijk dank voor uw melding, inderdaad staat op de website  dat er vanaf 11 mei hinder is. Dit is niet correct, onze excuses voor de verwarring. Op dit moment is de brug beschikbaar. Op www.vaarweginformatie.nl staan meestal de meest actuele gegevens aangegeven. Hierondervolgt  een korte samenvatting en ondertussen zijn we bezig met een nieuwsbericht en een aanpassing van de website.

 

Van 8 juni tot 29 juni geldt er een doorvaarthoogte beperking van 2,10 (dit is het vaste gat aan de zijkant van de brug)

 

Van 29 juni tot 13 juli geldt er een doorvaarthoogte beperking van 2,80 (dan kan onder het beweegbare gedeelte gevaren worden)

 

Vanaf 13 juli tot 19 juli gelden er bloktijden van een half uur om de brug te passeren:

10 uur, 13 uur, 16 uur, 19 uur en van 22 tot 06 uur

 

Vanaf 20 juli tot 29 juli:

10 uur, 13 uur, 16 uur en van 19 tot 20 uur.

 

30 juli is de vaarweg van 20 uur tot 06 uur gestremd.

 

Mocht de planning door onvoorziene omstandigheden nog wijzigen,  zal dit gecommuniceerd worden via een nieuwsbericht en de website. Daarnaast staat op de eerder genoemde website de meest actuele informatie.

 

Houdt er ook rekening mee dat tussen de Sijtwende en de Sluis Leidschendam de komende twee dagen (noot redactie: 27 en 28 mei) beperkingen zijn.  De vaarweg is dan beschikbaar tussen 6 en 7, 12 en 13 en na 17 uur'.

Tot zover de reactie van Provincie Zuid Holland

 

 


Geef uw mening

Was deze informatie nuttig?